← späť

Történelmi gyöngyszem Tornaljaban: kastély hatalmas potenciállal

Predaj, Iný objekt, Tornaľa,

DOHODOU

Výhľad na pláž

522 m2

2516 m2

Údaje nehnuteľnosti

ID nehnuteľnosti: 5837
Druh ponuky: Predaj
Druh nehnuteľnosti: Iný objekt
Mesto: Tornaľa
Zastavaná plocha: 522 m2
Plocha pozemku: 2516 m2

Popis nehnuteľnosti

Szeretne egy LUXUS LAKÓHELYET jutalmazni a munkájáért, vagy igénybe szeretné venni e kivételes ingatlan számos lehetőségének egyikét? Egyedülálló lehetőséget mutatunk be Önnek, hogy egy TORNALJA SZÍVÉBEN található TÖRTÉNELMI VIDÉKI KASTÉLY tulajdonosává váljon.

INGATLAN LEÍRÁSA
Ez a gyönyörű vidéki kastély, a 18. és 19. század fordulóján épült a TÖRTÉNELMI BÁJ ÉS A MODERN KÉNYELEM TÖKÉLETES ÖSSZEFÜGGÉSE lehet, egyedi hangulatot teremtve. Az adott ingatlan Dél-Szlovákia gyönyörű környezetében, TORNALJA városában található. ÉPÍTÉSZETI DÍSZÍTÉSŰ tégla lakóépület, melyben 7 LAKÓSZOBA található. Az alapterület 522m2, a telek pedig 2516m2. Az adott ingatlanhoz EGYÉB TELEKEK vásárolhatók kb. 10000m2. A korabeli ingatlan része
egy 300m2 PINCE is, mely kisebb pincészetnek is használható. Az ingatlan eredeti állapotában van, ami nagy teret ad az új tulajdonosnak a saját elképzelései szerint, ráadásul európai források felhasználásával történő rekonstrukcióra is kerülhet sor.

KIVÁLÓ INGATLANHASZNÁLATI LEHETŐSÉGEK:
1. LUXUS LAKÁS: A vidéki kastély luxuslakássá alakítható magánszemély, család vagy több család számára. Történelmi értékével és építészeti kialakításával egyedülálló lakhatást biztosít.
2. HOTEL VAGY VENDÉGHÁZ: A vidéki kastély gyakran szállodaként vagy panzióként szolgálnak, amelyek történelmi hangulatukkal és luxusukkal vonzzák a vendégeket. Különleges élményeket kínálnak, mint például wellness, esküvői fogadások vagy tematikus tartózkodások.
3. ESKÜVŐ ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT: A vidéki kastély látványos megjelenésének köszönhetően ideálisak esküvők, céges rendezvények, koncertek, kiállítások és egyéb társasági rendezvények lebonyolítására.
4. IRODAI HELYSÉGEK: A reprezentatív irodahelyiséget kereső cégek számára vonzó megoldás lehet e vidéki kastély. Egyedülálló munkakörnyezetet és presztízst biztosít ügyvédeknek, közjegyzőknek, tervezőknek.
5. OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK: A vidéki kastély iskolaként, kongresszusi vagy képzési központként is szolgálhat. A történelmi környezet motiváló lehet a diákok és az alkalmazottak számára.
6. WELLNESS ÉS SPA: Számos kúriát alakítottak át wellness központtá és gyógyfürdővé, amelyek gyönyörű környezetben kínálnak különféle egészségügyi és relaxációs szolgáltatásokat.
7. Rekreációs Központ: A kastély kiindulópontként szolgálhat olyan szabadidős tevékenységekhez, mint a lovaglás, túrázás, kerékpározás, horgászat vagy vadászat, amely vonzza az aktív kikapcsolódásra vágyó látogatókat.
8. REHABILITÁCIÓS KÖZPONT: A kastély rehabilitációs vagy egészségügyi centrummá alakítható, mely békés, szép környezetben kínál változatos terápiás szolgáltatásokat.
9. EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT: A kastély átalakítható speciális egészségügyi intézetté, például alternatív gyógyászati klinikává, pszichoterápiás központtá vagy tartós ápolási intézetté.
10. BOR ÉS BORKÉSZÍTÉS: Ha az udvarház rendelkezik megfelelő földterülettel, akkor szőlőtermesztésre, bortermelésre használható. Egy történelmi kastély rendelkező pincével vonzó lehet a borászok és a borkedvelők számára.

EGYÉB HASZNÁLATI LEHETŐSÉGEK
Kulturális és művészeti központ, Agroturisztikai és mezőgazdasági tevékenységek, Szociális szolgáltatások luxusotthona, Gasztronómiai Központ, Klub vagy szociális központ, Tudományos és Kutatóközpont, Közösségi Központ, Történelmi látnivaló és turisztikai helyszín stb.

ALAPVETŐ MŰSZAKI TULAJDONSÁGI INFORMÁCIÓK:
• A legjobb elhelyezkedés Tornalja tágabb központjában, könnyen megközelíthető helyen,
• BUSZ- ÉS VASÚTI pályaudvar az ingatlan közvetlen közelében,
• Az alapterület 522m2, a telek pedig 2516m2,
• MÉRNÖKI HÁLÓZATOK vannak az ingatlanon: villany, közüzemi víz, gáz az ingatlan mellett beköthető, jelenleg szennyvízcsatorna és közműves csatorna csatlakozási lehetőség.
• KASSAI REPÜLŐTÉR (100KM), POPRÁDI REPÜLŐTÉR (100KM), MISKOLC - HU (60KM), EGER - HU (70KM)
• A közelben SOK TURISZTIKAI LÁTVÁNYOSSÁG TALÁLHATÓ: Tornalja Beach Uszoda, Peško-barlang, Domica-barlang, múzeumok, uszodák stb.

További belső vagy külső képek kérésre az Ingatlanközvetítő iroda-ban.
SZERVEZZE MEG A MEGTEKINTÉST, és éljen arisztokrataként, vagy részesüljön e kivételes ingatlan egyéb előnyeiből.

ID: MC14RDEx

Kontakt na predajcu

Mgr. Mária Canning PhD.

Realitný maklér | Prešov, Michalovce, Košice

Mgr. Mária Canning PhD.

+421 911 747 664

Zobraziť kontaktný formulár Zobraziť profil

KONTAKTNÝ FORMULÁR

V prípade akýchkoľvek požiadaviek nás neváhajte kontaktovať

kód
Obnoviť